WOHIN - Kuda? Gdje? Turistička agencija i agencija za posredovanje u kupoprodaji nekretnina koja ima odgovor na sva Vaša pitanja.

 

 

 

  Prve primorske čete 15, 22 211 Vodice, Hrvatska

  +385 95 366 3323

 

  darija@wohin.hr

  https://www.wohin.hr

 

  O nama       Uvjeti korištenja       Blog       Kontakt    

Procjena vrijednosti nekretnina

Dragi naši klijenti, sa zadovoljstvom predstavljamo našu novu uslugu - procjena vrijednosti nekretnine.

Svatko od nas, netko kao vlasnik nekretnine, ili netko tko bi htio postati vlasnik nekretnine, volio bi ustanoviti stvarnu vrijednost nekretnine koju je odabrao ili odabire za sebe. Wohin, kao agencija sa višegodišnjim iskustvom u poslovanju nekretninama sa zadovoljstvom predstavlja uslugu procjene vrijednosti nekretnina.

Vrijednost nekretnina se može procijeniti na tri osnovna načina; Poredbena, Prihodovna i Troškovna metoda, dok je Tržišna vrijednost nekretnine procijenjeni iznos za koji bi nekretnina mogla biti razmijenjena na dan vrednovanja, između kupca i prodavatelja, u transakciji po tržišnim uvjetima nakon prikladnog oglašavanja, pri čemu je svaka stranka postupila upućeno, razborito i bez prisile.

Bilo da kupujete ili prodajete nekretninu, te želite ustanoviti stvarnu vrijednost,  obratite nam se s povjerenjem kako bi cijeli postupak bio transparentan i maksimalno jednostavan za Vas

 

POŠALJITE UPIT

 

Copyright © 2023 • Wohin • Sva prava pridržana • Web dizajn & razvoj: MEDIAN kreativna rješenja