WOHIN - Kuda? Gdje? Turistička agencija i agencija za posredovanje u kupoprodaji nekretnina koja ima odgovor na sva Vaša pitanja.

Cijene na stranici su iskazane u kunama i eurima 1€=7,53450 kn

 

 

  Prve primorske čete 15, 22 211 Vodice, Hrvatska

  +385 95 366 3323

 

  darija@wohin.hr

  http://www.wohin.hr

 

  O nama       Uvjeti korištenja       Mogućnosti suradnje       Blog       Kontakt    

Upravljanje nekretninama

WOHIN   upravljanje nekretninama / upravljanje nekretninama u turističke svrhe

Bilo da se radi o Vašoj prvoj nekretnini, ili ste vlasnik nekretnine u kojoj ne živite cijelu godinu,  naš posao je da Vaša nekretnina postane profitabilna.

Dopustite Vašoj nekretnini da radi za Vas!

Nudimo sljedeće pakete za upravljanje nekretninama:

Osnovni paket; obuhvaća mjesečni pregled nekretnine sa temeljnim tekstualnim izvještajem uz predočenje fotografija, provjera i provjetravanje svih prostorija u nekretnini u trajanju od otprilike sat vremena, zalijevanje cvijeća i biljaka, čuvanje ključa i bonus obilazak nekretnine u slučaju obilnih kiša, potresa ili sličnih vremenskih nepogodnosti

  • Stambeni objekt do 100 m²:   50 € / mjesečno
  • Stambeni objekt 100 m² - 200 m ²:  70 € / mjesečno  
  • Za nekretnine veće kvadrature cijena po dogovoru.

Plus paket; obuhvaća pregled nekretnine dva puta mjesečno sa temeljnim tekstualnim izvještajem uz predočenje fotografija, provjera i provjetravanje svih prostorija u nekretnini u trajanju od otprilike sat vremena, zalijevanje cvijeća i biljaka, čuvanje ključa i bonus obilazak nekretnine u slučaju obilnih kiša, potresa ili sličnih vremenskih nepogodnosti, briga oko pošte, plaćanje računa, očitanje mjerila za struju i vodu, ispuštanje vode u svim slavinama, uređenje okućnice, sitni popravci po kući, temeljito čišćenje nekretnine kada nam najavite Vaš dolazak, uključujući postavljanje posteljine,  temeljito čišćenje nekretnine nakon Vašeg odlaska iz nje.

  • Stambeni objekt do 100 m ²: 110 € / mjesečno
  • Stambeni objekt 100 m ² - 200 m ²:  140 € / mjesečno
  • Za nekretnine veće kvadrature cijena po dogovoru

Za oba paketa postoji mogućnost dopuna i izmjena a sve zavisno od Vaših potreba.


Kako bi Vašu nekretninu učinili profitabilnom, kao dodatnu uslugu nudimo mogućnost popunjavanja Vaših smještajnih kapaciteta u periodu u godini kada Vas nema.

Preuzimamo potpunu brigu o oglašavanju vaših smještajnih jedinica na našoj web stranici, kao i na većini vodećih svjetskih i domaćih specijaliziranih web portala sa uključenim fotografiranjem objekta,preuzimanje brige pri dočeku i/ili otpraćaju gosta iz smještajne jedinice, transfer od/do zračne i/ili brodske luke, poklon dobrodošlice Vašim gostima, registracija Vaših gostiju, inspekcija nekretnine prije odlaska gostiju, kao i potpuno čišćenje apartmana prije i nakon odlaska gostiju.

Dopustite Vašoj nekretnini da radi za Vas!

POŠALJITE UPIT

 

Copyright © 2023 • Wohin • Sva prava pridržana • Web dizajn & razvoj: MEDIAN kreativna rješenja